dissabte, 2 de febrer del 2013

HEINEKEN OPEN YOUR WORLD EPISODES 2013

Aquest és el nou pack d'ampolles monoblock HEINEKEN OPEN YOUR WORLD 2013.Aquest any dedicat a dates importats en la història de Heineken (Paris 1889 i Amsterdam 1931), el 140è aniversari de la marca i l'ampolla The Future amb el disseny guanyador del concurs YOUR FUTURE BOTTLE.

10 comentaris:

  1. Bones, Josep! Aquest pack acaba de sortir? Parlant amb el Txema m'ha dit que no... Jo no l'he trobat per cap part. Seria possible que el conseguissis, potser ens podriem trobar al BBF d'aquest any i allí te'l pagava en mà... Ja em dius què et pareix. Moltes gràcies!

    ResponElimina
  2. Hola,
    Doncs la setmana passada quedaben alguns packs al Carrefour del Prat. El preu és de 20€, a la web de Heieneken el venen a 16,50€, no se si amb les despeses d'enviament incloses.
    Si vols t'ho miro al Carrefour.
    Ja diràs.
    Una salutació.


    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres tu, doncs si que està caret el pack... uffff!!! No el recordava tant car l'anterior. Però bé, no importa, prefereixo pagar-ho que quedar-me sense, evidentment, hehe! Si pots conseguir-me'l t'ho agraïria molt. Moltes gràcies. Una salutació!

      Elimina
    2. Crec que m'havies contestat però s'ha borrat el missatge. Bé, no importa el preu, com et deia t'ho agraeixo molt! Ja em comentes alguna cosa, ok? Moltes gràcies!

      Elimina
  3. Hola,
    Et deia que divendres miraré al Carrefour del Prat. El primer pack, si no recordo malament ja eren 16 o 18 €. Divendres et dic alguna cosa.

    ResponElimina
  4. Bones Josep, al final com vares quedar amb el pack? Has pogut veure-ho?

    ResponElimina
  5. Hola Pau,
    Perdona el retard en la meva resposta, li he "subcontratat" la compra del teu pack a un amic, estic de metges i he tingut els matins complicats aquesta setmana. En principi demà ho tindré. Demà et dic alguna cosa.
    Una salutació

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep, espero que tot bé això dels metges. Ja em dius alguna cosa quan puguis, no et preocupis! Una salutació!

      Elimina
    2. Hola Pau,
      Ja tinc el teu pack. Ja quedarem al BBF.

      Elimina
    3. Perfecte! Moltíssimes gràcies Josep! Ja m'has donat l'alegria del dia! ;)

      Elimina