dimarts, 19 de febrer del 2013

CERVESES DE NADAL 2012-2013

Algunes de les meves cerveses d'aquestes pasades festes:
ST. BERNARDUS CHRISTMAS ALE La millor d'aquestes festes. Va "caure" mentre preparaven el sopar de cap d'any. De color fosc i escuma cremosa i densa. Aromes de fruita, gust dolç, semblant al vi i final potent on apareixen els seus 10º. Meravellosa !!!

AKTIEN FESTBIER  La vaig trobar al Viena. La menys nadalenca de totes. De color ambre pàlid, breu corona d'escuma, aromes a llúpol i lleugerament amarga. Correcta.

BUSH NOËL De color ambre fosc, cremosa i resistent corona, al nas és noten els seus 12º amb tocs dolços. Gust potent i molt agradable.

AMAGER JULEBRYG 2010 Cervesa danesa molt fosca amb breu corona beix. Aromes molt dolços (xocolata, fruita, sucre), gust també massa dolç i una mica àcid. Té un punt estrany. 

CAGANER 2012 WINTER ALE Acostumat a les meravellosas "bombes de llùpol" dels amics de Zulogaarden trobo aquesta Winter Ale suau i dolça, comparada amb les seves germanes, però molt bona.

GORDON XMAS De color marró amb una resistent i cremosa corona que va deixant anelles, aromes a xocolata i fruita, gust dolç i final potent.

SAMUEL ADAMS WINTER LAGER Aromes de fruita dolça i un punt picant. Gust equilibrat i molt agradable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada