dissabte, 12 de maig del 2012

BIRRASANA 2012




Torno a la càrrega després de més d'un mes d'inactivitat.
El darrer cap de setmana d'abril vaig apropar-me al BIRRASANA de Blanes. Amb 31 elaboradors nacionals i 4 d’internacionals, tallers, presentació de llibres, musica en directe i  parc infantil la cosa prometia molt.

L’èxit de públic va ser notable. Almenys les dues vegades que vaig ser-hi, dissabte tarda i diumenge matí, estava tot ple de gent beben cervesa.
Molta d’aquesta gent era “nova” en aquest tipus d'esdeveniments i vaig escoltar queixes sobre el preu de les cerveses ( 2 € de mitja el got ), els gust ( massa fort/amarg/estrany/ etc ) i la musica (massa heavy).
Jo només puc dir que m’ho vaig passar molt bé, vaig  tastar unes poques meravelles cerveseres, vaig parlar amb uns quants elaboradors i vaig  comprar cerveses que ja aniré comentant properament.
La propera cita a Mediona el 9 de juny.

2 comentaris:

  1. Bonic vespre, Josete!!!

    Gràcies pel retorn. Ja sé que ha estat per problemes tècnics, però he trobat moooooooooooooooooooooolt a faltar els teus posts... El Birrasana va ser autènticament espatarrant!!! L'enhorabona als germans Andreu!
    Ah, i t'equivoques! La propera cita cervesera és aquest diumenge 20 de maig a Calella (http://mikpama-catro2012.blogspot.com.es/). ;-)
    Salut,



    Manel BDN

    ResponElimina
  2. Hola Manel,
    Tens tota la raó però a Calella no puc anar. Mercès per la info.

    ResponElimina