dissabte, 26 de maig del 2012

1º FFdA - BLACK METAL

Moltes vegades comprem una cosa pel seu embolcall, aquest ens agrada o ens diu alguna cosa. Bé, aquest no és ben bé el cas però va ajudar.
Estava jo comprant cerveses i vaig veure aquesta ampolla, quan vaig veure el paio de l’etiqueta vaig adonar-me que es sembla moltíssim al meu Mii del Guitar Hero, després el seu nom: Black Metal (subgènere del Heavy Metal ) em va agradar com a “jevi” que soc i per acabar-ho d’arrodonir era tota una Imperial Stout . Què més podia demanar ?
L’ampolla em feia bones vibracions així que la vaig guardar per assaborir-la en alguna ocasió especial.
Dons l’ocasió/excusa ha arribat: el 1º FFdA (1º Finde Fondo de Armario) on un quants amants de la cervesa obriran, degustaran i parlaran sobre els seus “tresors amagats”. Tot això coordinat pel Joan Villar del Blog Birraire
Anem per feina !!!
BLACK METAL Imperial Stout de Jester King Craft Brewery, Austin Texas. Ampolla de 75 cl, 10’4 %  i 60 IBU.
Color negre amb una cremosa corona d’escuma marró que va desapareixent deixant restes a les parets de la copa.
Aromes dolços, a xocolata i a malt torrat.
És una cervesa dolça en el primer moment, fàcil de veure i amb un final amarg que et perdura una bona estona a la boca. Aquí és on t’adones del grau d’alcohol que té.
Només puc dir que m'agradat molt, és potent i molt fàcil de beure.
Algù sap on puc trobar la TRASH METAL ? Una Strong Ale de la mateixa cervesera.

Nou got de VOLL DAMM

Per la compra d'un pack de 6 llaunes o 2 packs d'ampolles de 25cl de VOLL DAMM podeu aconseguir aquest got de 40 cl.
No és un Ritzenhoff només s'asembla.

divendres, 18 de maig del 2012

CERVESES I FUTBOL


Dues noves ampolles de cervesa dedicades a clubs de futbol. 
SAN MIGUEL ATHLETIC CLUB. Aquesta és la tercera ampolla que dedica la cervesera a l'equip basc, en aquesta ocasió  esta decorada amb el llistat de triomfs a la Copa del Rey.
ALHAMBRA GRANADA F.C. Commemorativa d'aquesta temporada a primera divisió i decorada amb els colors del club i els noms dels jugadors.

dissabte, 12 de maig del 2012

PAUL BRICIUS RED STRONG ALE

La PAUL BRICIUS & COMPANY és una petita cervesera siciliana fundada per quatre amics i que actualment elaboren 3 tipus de cerveses de qualitat.
Aquesta RED STRONG ALE de 7º és de color ambre vermellós, breu corona d'escuma, aromes dolces i una miqueta amarga.
Grazie mille Maria !!!

MACHETE DOUBLE IPA

Aquesta cervesa esta dedicada a la pel·lícula de Robert Rodriguez MACHETE. La etiqueta esta decorada amb el rostre de l'actor protagonista, DANNY TREJO, un gran secundari que segur que coneixes i que gairebé sempre fa de dolent.
Produïda pel BIRRIFICIO DEL DUCATO de color ambre una mica térvol, corona resistent i cremosa, aromes de fruita i, potser, massa  suau per una IPA doble.
Però no deixa de ser una molt bona cervesa.

Cerveses amb xocolata

MEANTIME CHOCOLATE. La millor, 6,5º, fosca amb corona d'escuma resistent, aroma a cacao i un suau gust a xocolata amarga. Deliciosa.
OLD TOM WITH CHOCOLATE.  Molt bona. 6º, de color ambre fosc, breu corona d'escuma, aromes dolços i lleuger gust a xocolata.
SAGRES PRETA CHOCOLATEDifícil. 4,1º. Pel meu gust comença bé però el gust de xocolata ho tapa tot i acaba matant a la cervesa.

BIRRASANA 2012




Torno a la càrrega després de més d'un mes d'inactivitat.
El darrer cap de setmana d'abril vaig apropar-me al BIRRASANA de Blanes. Amb 31 elaboradors nacionals i 4 d’internacionals, tallers, presentació de llibres, musica en directe i  parc infantil la cosa prometia molt.

L’èxit de públic va ser notable. Almenys les dues vegades que vaig ser-hi, dissabte tarda i diumenge matí, estava tot ple de gent beben cervesa.
Molta d’aquesta gent era “nova” en aquest tipus d'esdeveniments i vaig escoltar queixes sobre el preu de les cerveses ( 2 € de mitja el got ), els gust ( massa fort/amarg/estrany/ etc ) i la musica (massa heavy).
Jo només puc dir que m’ho vaig passar molt bé, vaig  tastar unes poques meravelles cerveseres, vaig parlar amb uns quants elaboradors i vaig  comprar cerveses que ja aniré comentant properament.
La propera cita a Mediona el 9 de juny.