dijous, 16 d’agost del 2012

BRASSERIE DE BRETAGNE





Segona visita a una fàbrica de cervesa Bretona amb una mica més de sort. La Brasserie de Bretagne es troba a Tregunc i tenen un horari molt més ampli però les visites guiades a la fàbrica són a la tarda. Així que només vaig poder comprar a la botiga, fer una cervesa al bar i continuar la meva ruta.

BRASSERIE LANCELOT



La Brasserie Lancelot es troba a Le Roc St André una mica amagada, sort dels cartells a la carretera. Vam arribar una miqueta abans de les 17 h i molt amablement ens vam fer fora, hora de plegar, les meves súpliques ( venim de Barcelona, estem fen una ruta i demà no podem venir, etc ) no van servir per rés. Així que només vaig poder tafanejar una mica per les instal·lacions i poc més.

BIÈRES ET CHOPES


Aquest any he passat uns dies a la Bretanya Francesa, com el company Lupuloadicto, una terra meravellosa on es pot gaudir de moltes i bones cerveses.
Al costat de Nantes, concretament al poble de Bouguenais, vaig topar-me amb aquesta botiga de cerveses Bières et Chopes. Amb més de 500 tipus de cervesa on predominen les belgues i alemanyes ( de les "nostres" només San Miguel ), botiga de productes Bretons i Belgues, una bona carta de entrepans i una bona selecció de cerveses de barril fan d'aquesta botiga parada obligatòria si vens a Nantes.

NOVES MONOBLOCKS FRANCESES



Dues noves ampolles monoblock de HEINEKEN i DESPERADOS comprades a França. La peculiaritat és que tenen el tap de rosca.