dimarts, 17 d’agost del 2010

GLOPS


GLOPS va néixer l'any 2005 a L'Hospitalet, on tenen la fabrica. Actualment es la micro catalana amb més varietats de cervesa, vuit en total ( a la foto només manca la Rossa ). Tots els seus productes estan fets amb ingredients naturals i sense additius. Molt recomanables la GLOPS D'HIVERN,la GLOPS FUMADA i la GLOPS MUNICH.
Més informació a http://www.llupolsillevats.com

SAMUEL SMITH'S IMPERIAL STOUT


La millor cervesa que m'he pres aquest any ! Jo soc un gran fan, i consumidor, de GUINNESS però aquesta Stout Anglesa li passa la ma per la cara. Es una cervesa de 7%, molt fosca, amb regust a xocolata negra, regalèssia i una mica amarga.
Curiosament aquesta cervesera no te pagina web.

dimecres, 11 d’agost del 2010

PACK WEISS DAMM


Podeu trobar a grans superficies un pack de dues ampolles de WEISS DAMM i de regal un got. Tot per una mica menys de 2 Euros.

dimarts, 10 d’agost del 2010

CURIM GOLD

La CURIM GOLD es una cervesa de blat Irlandesa que no sembla la típica cervesa de blat. Es molt transparent i daurada i el gust de l'ordi es més accentuat que el de blat.
Si t'agraden la Guinness i la Murphy's també son molt recomanables, de la mateixa cervesera, l'O'HARA'S IRISH STOUT i l'O'HARA'S IRISH RED. Dues cerveses típiques Irlandeses de gran qualitat i facils de trobar.

Més informació a carlowbrewing.com

SHEPHERD NEAME





SHEPHERD NEAME es la cervesera més antiga d'Anglaterra. Te una cadena de Pubs on es poden gaudir de les seves Ales, moltes de temporada, i tambe exporta 10 tipus de cervesa en ampolla. Aqui teniu la SPITFIRE i la WHITSTABLE BAY.


La SPITFIRE es la seva Ale més coneguda. De 4,5 % , suau i refrescant.


La WHITSTABLE BAY es una Ale de 4,5% feta amb cereals i llùpols de cultiu ecològic de gust lleuger i dolç.


Més informació a www.shepherd-neame.co.uk


BRAKSPEAR OXFORD GOLD


BRAKSPEAR es una cadena de Pubs Anglesa on es poden gaudir les seves cerveses i d'altres grans Ales Angleses, com les que fabriquen WYCHWOOD BREWERY i MARSTON'S entre d'alres.


La BRAKSPEAR OXFORD GOLD es una Ale que va néixer al segle 18. Es una cervesa de 4,6% feta amb cereals i malts de producció ecològica, suau, una miqueta dolça i afruitada.
Més informació a www.brakspear.co.uk

CERVESA JAPONESA


La meva companya de feina Maria m'ha portat del seu viatge a Japó aquestes dues llaunes de KIRIN i ASAHI, les dues cerveses japoneses més conegudes.
La seva particularitat es la capacitat, 135 ml, que et dona per fer un glop.
Mercès Maria !

dilluns, 2 d’agost del 2010

THWAITES LANCASTER BOMBER





Les Ales angleses son les meves cerveses favorites. Normalment son cerveses amb gust, cos, molts matisos i poc grau alcohòlic.

La THWAITES LANCASTER BOMBER es una Ale de 4,4 %, suau, lleugera , poc amarga i amb tocs fruitals.

Més informació a www.danielthwaites.com