dissabte, 18 de maig del 2013

SAMUEL SMITH'S INDIA ALE

Aquesta IPA de SAMUEL SMITH es una cervesa de 5º, daurada i cremosa corona d'escuma blanca. Aromes a malt i caramel. Gust suau, sec i una mica amarg al final. 
Agradable però li manca una mica de cos.

BDN AGOA

Cervesa que neix de la col·laboració de 4 PEDRES  i el MUSEU DE BADALONA per commemorar l'edat de ferro a la ciutat. Esta inspirada en una antiga recepta de l'època, segons estudis arqueològics que revelen els ingredients d'aquesta beguda a l'edat de ferro.
És una cervesa sense llúpol, amb maltes fumades, planta artemisa i pastanaga. De color ambre tèrbol i baixa carbonatació. Gust d'herba, dolç, oliós i una mica àcid. 
Curiosa i interessant. Mercès Manel !!!

MARTIN'S IPA

Acostumat a les IPA americanes o angleses aquesta IPA d'ANTHONY MARTIN m'ha deixat una mica fred. De 6,9º, color ambre i resistent corona blanca. Aroma dolç i suau a llúpol. Gust dolç i gens equilibrat l'alcohol, una mica estrany. Crec que li manca una mica de "mala llet", massa suau. 

NAPARBIER

Tres grans cerveses del navarresos de NAPARBIER :

 ZZ+ AMBER ALE- Gran cervesa amb el gran BILLY GIBBONS, dels no menys grans ZZ TOP, a l'etiqueta. Amber ALE de 5,5º de color ambre amb una poc resistent corona d'escuma blanca. Aromes cítrics i de llúpol. Gust equilibrat entre dolç i amarg al final. Deliciosa !!!


 JANIS PORTER- Suposo que aquesta cervesa esta dedicada a la gran cantant JANIS JOPLIN. Porter de 6,2º de color marró, quasi negre, i breu corona beix. Aromes torrats, cafè i un punt dolç. Gust cremós i lleugerament amarg. Molt bona.
ZOMBREAKER- Imperial IPA de 8,5º feta per commemorar el 1er aniversari de ZOMBIER. Lo primer que crida l'atenció és el magnífic dibuix d'Antonio Bravo de l'etiqueta marca de la casa. Després trobem una cervesa brutal. De color coure, una mica tèrbol i breu corona d'escuma blanca. Aromes dolços. Gust amarg i final potent. De les que m'agraden !!! 

ESTRELLA LEVANTE 50 Aniversario

Ampolla d'estil retro d'ESTRELLA DE LEVANTE per commemorar el seu 50è aniversari.
Aconseguida gràcies a José Esteve del Foro Tapón Corona. 

dijous, 2 de maig del 2013

GUIA DE CERVESES DE CATALUNYA

Aquest llibre fa un repàs a totes les cerveseres (per comarques), i les seves cerveses (amb nota de tast o descripció), de Catalunya.
També trobareu una mica de la història de la cervesa a Catalunya, botigues de cervesa i com fer un tast.
Un llibre molt útil pels amants de la cervesa



GUIA DE CERVESES DE CATALUNYA 
de Jordi Expósito Perez i Joan Villar-i- Martí.
Editorial Base  ISBN 9788415711148

KODOMO BIIRU la cervesa preferida de la canalla



Un altre sorprenent invent japonès, la cervesa per a nens. Beguda sense alcohol feta amb guaranà i ingredients secrets que té tot l'aspecte de la cervesa. La podeu trobar en ampolla o llauna i rossa o negra.
No té gaire mèrit aquí ja fa anys que els marrecs beuen Champy, el cava infantil amb gust de poma.


Que feliços semblen els nens de l'anunci. M'han vingut ganes boges de prendre'm una birra !!!