dijous, 21 de febrer del 2013

INNIS & GUNN BLONDE


Cervesa escocesa de 6º elaborada per INNIS & GUNN. L'envelliment en botes de roure americà durant 37 dies es fa molt present al nas i a la boca.
De color daurat, corona d'escuma cremosa i blanca, aromes a vainilla i fusta, sabor suau i dolç. Una mica seca. Correcta.

dimecres, 20 de febrer del 2013

VÙDÙ

Cervesa italiana d'estil Dunkel Weizen de 6º produida per la micro BIRRIFICIO ITALIANO i guardonada amb 3 premis de la World Beer Cup i l'European Beer Star els anys 2012 i 2011.
Cervesa de color marró vermellós amb una cremosa corona d'escuma beix. Aromes afruitats i de blat, gust dolç i molt refrescant.

dimarts, 19 de febrer del 2013

CLOWN SHOES BROWN ANGEL

Brown Ale de 7º feta a Massachusetts per CLOWN SHOES BEERS .De color marró fosc amb una gran corona d'escuma beix molt resistent. Aromes a xocolata i cafè i un gust cremós i amarg. Molt bona !!!

CELEBRATION STOUT

Cervesa Irlandesa de 7º elaborada per PORTERHOUSE BREW. CO. De color  molt fosc, corona cremosa i resistent, aromes a cafè i xocolata, gust una mica dolç i final amarg. Molt bona !!!

CERVESES DE NADAL 2012-2013

Algunes de les meves cerveses d'aquestes pasades festes:
ST. BERNARDUS CHRISTMAS ALE La millor d'aquestes festes. Va "caure" mentre preparaven el sopar de cap d'any. De color fosc i escuma cremosa i densa. Aromes de fruita, gust dolç, semblant al vi i final potent on apareixen els seus 10º. Meravellosa !!!

AKTIEN FESTBIER  La vaig trobar al Viena. La menys nadalenca de totes. De color ambre pàlid, breu corona d'escuma, aromes a llúpol i lleugerament amarga. Correcta.

BUSH NOËL De color ambre fosc, cremosa i resistent corona, al nas és noten els seus 12º amb tocs dolços. Gust potent i molt agradable.

AMAGER JULEBRYG 2010 Cervesa danesa molt fosca amb breu corona beix. Aromes molt dolços (xocolata, fruita, sucre), gust també massa dolç i una mica àcid. Té un punt estrany. 

CAGANER 2012 WINTER ALE Acostumat a les meravellosas "bombes de llùpol" dels amics de Zulogaarden trobo aquesta Winter Ale suau i dolça, comparada amb les seves germanes, però molt bona.

GORDON XMAS De color marró amb una resistent i cremosa corona que va deixant anelles, aromes a xocolata i fruita, gust dolç i final potent.

SAMUEL ADAMS WINTER LAGER Aromes de fruita dolça i un punt picant. Gust equilibrat i molt agradable.

dissabte, 16 de febrer del 2013

ST. AUSTELL BREWERY

Un parell de bones cerveses de l'anglesa ST. AUSTELL BREWERY .
PROPER JOB - IPA de 5,5º de color daurat una mica tèrbol, cremosa corona d'escuma, aroma cítric i gust amarg. Una IPA anglesa molt bona.

ADMIRAL'S ALE - BITTER de 5º de color coure amb petita i resistent corona d'escuma. Aromes dolços i gust cremós amb final lleugerament amarg.

FEAR MILK CHOCOLATE STOUT


Stout + xocolata amb llet = FEAR. Cervesa de 5,2º de color marró molt fosc. Escuma beix. Aromes a torrat i xocolata. Gust suau per una Stout, dolç. Trobo que li manca una mica de cos. Correcta.

ST. FEUILLIEN GRAND CRU


Aquesta meravella anomenada ST. FEUILLIEN GRAND CRU és una cervesa daurada brillant. La seva corona d'escuma és cremosa i va deixant llaçades. Aromes afruitats i àcids, i gust equilibrat (dolç/amarg) amb els seus 9,5º presents. Meravellosa !!!

RAVNSBORG ROD

Cervesa Bio d'estil Red Ale de 5,5º feta a Dinamarca.  RAVNSBORG ROD és de color coure, amb una breu corona d'escuma, aromes a malt i llúpol, gust suau i dolç. Correcta. M'agraden més les irlandeses.

GRISETTE


Aquesta GRISETTE Fruits del Bosc no és una Lambic. És una cervesa de 3,5º d'un color grana brillant, una resistent corona d'escuma, aroma afruitat i dolç i un gust lleuger, dolç i molt refrescant. 

GULDEN DRAAK 9000


La GULDEN DRAAK 9000 és una cervesa de 10'5º de color ambre, de breu corona d'escuma, aromes molt dolços i gust afruitat amb final lleugerament amarg. Molt bona !!! 

divendres, 15 de febrer del 2013

BARCELONA BEER FESTIVAL 2013

S'apropa el BARCELONA BEER FESTIVAL 2013 amb un nou emplaçament més centric però potser menys maco , més de 300 cerveses, tallers, xerrades, etc, etc... La cosa promet força !!! 

dijous, 14 de febrer del 2013

PRODUCTES DE BRETANYA

Per acompanyar una bona cervesa res millor que una mica de menjar, i si aquest té cervesa entre els seus ingredients doncs millor que millor. Aquí teniu un parell de de productes de la Bretanya francesa:
 Formatge PETIT BRETON amb cervesa BRITT. Formatge sense bullir i madurat en una cova de gust suau amb un toc amarg de llúpol.
Esqueixat de verat a la cervesa blanca. Sota l'oli, la ceba, la pastanaga i el verat costa trobar la cervesa però si t'agraden les conserves de peix és molt bo. 

LUCKY JACK

American Pale Ale de la noruega LERVIG AKTIEBRYGGERI.Cervesa daurada d'escuma breu que deixa llaçades al got. Aromes de llúpol . Lleugerament amarga i refrescant.
Molt bona !

dimecres, 13 de febrer del 2013

OUESSANE BIÈRE AUX ALGUES

Les algues m'agraden, no és que hagi menjat moltes vegades ( amb el sushi i alguna amanida d'aquelles tan xules que fan als restaurants que volen anar de moderns ) i quan vaig veure aquesta ampolla em va cridar l'atenció. 
OUESSANE és una cervesa de 5º, color daurat una mica tèrbol i corona de bombolla fina i molt breu. L'aroma a mar ho tapa tot i a la boca és molt present, una mica salada i lleugera. Sorprenent.

DORADA CARNAVAL 2013

Aquestes son les ampolles de CERVESA DORADA dedicades al Carnaval 2013. Mercès a Juan I. Merida pel canvi. 

dilluns, 4 de febrer del 2013

SIERRA NEVADA

Tres bones cerveses de la nord-americana SIERRA NEVADA BREWING CO.

RUTHLESS RYE Cervesa feta amb sègol. De color ambre, escuma resistent i cremosa, aromes cìtrics i un gust agradable, una mica dolç i un puntet picant.
CELEBRATION 2011 Cervesa de nadal. Color coure, escuma blanca amb bombolla fina, aromes dolços i gust amarg.
PORTER Cervesa molt fosca d'escuma beix i breu, aromes a malts i gust cremós i semidolç.

dissabte, 2 de febrer del 2013

HEINEKEN OPEN YOUR WORLD EPISODES 2013

Aquest és el nou pack d'ampolles monoblock HEINEKEN OPEN YOUR WORLD 2013.Aquest any dedicat a dates importats en la història de Heineken (Paris 1889 i Amsterdam 1931), el 140è aniversari de la marca i l'ampolla The Future amb el disseny guanyador del concurs YOUR FUTURE BOTTLE.