diumenge, 30 de desembre del 2012

DAMM CERVESA DE NADAL 2012

Un any més DAMM ha fet la seva cervesa de Nadal. Amb el mateix disseny dels darrers anys i la mateixa presentació. Mercès al meu amic José Manuel pel regal.

dissabte, 22 de desembre del 2012

TRES GRANS CERVESES

Tres grans cerveses regal del meu amic Manel, MERCÉS !!!!!!!
FRAOCK HEATER ALE - Segons WILLIAMS BROS. aquesta cervesa es fabrica a Escòcia des de l'any 2000 A/C. La seva peculiaritat és que un dels ingredients de la seva recepta és el bruc (brezo en castellà), un tipus d'arbust que li dona un gust d'herba peculiar i agradable.

FLYING DOG HORN DOG - Un altre meravella dels amics de FLYING DOG aquest "vi d'ordi" de color fosc i breu corona d'escuma, aromes dolços i de llúpol, amb gust suau i final una mica amarg. Molt bona !!!
BLACK DAMNATION III - BLACK MES - Hem deixat la millor pel final. Aquesta Imperial Stout dels belgues DE STRUISE és simplement magnífica. És una cervesa molt fosca amb una cremosa corona de color marró, forts arómes de cafè, xocolata i malt torrada. El seu gust és suau, equilibri just de dolçor i amargor, i al final de tot apareix la força dels seus 13º. Brutal !!!!!

X.O. BEER

Les barrejes de cervesa amb licors (sobretot amb tequila) tenen molt d'exit a França i ja trigaven a afegir conyac a alguna cervesa.
Doncs ja la tenim aquí: La X.O. BEER una cervesa amb un 2,5% de Cognac X.O. 
No soc gaire "amic" d'aquest tipus de cervesa però aquesta m'ha agradat. 
La corona d'escuma es cremosa, bombolla fina i breu. Color ambre i una mica tèrbola. Aromes dolços i a fusta. Gust molt potent a conyac.
És una bona cervesa, per gaudir-la un dia d'hivern.

FES-T'HI 2012



Segona edició del FES-T'HI de Vilanova aquest passat dissabte 15 de desembre. Aquest any en un recinte molt més ampli amb 30 productors i més de 140 cerveses per testar i comprar. 

dissabte, 1 de desembre del 2012

GOUDEN CAROLUS HOPSINJOOR

Una cervesa de doble fermentació feta per HET ANKER amb 5 tipus diferents de llúpol? La cosa promet.....i força !
Doncs bé, aquesta HOPSINJOOR de la familia de les GOUDEN CAROLUS és una cervesa magnifica.
Amb 8º, color ambre una mica tèrbol, una gruixuda i resistent escuma, al nas malt i llúpol, gust una mica cítric i final amarg.