divendres, 23 de novembre del 2012

L'IPAD CERVESER

Una companya m'ha passat aquest video. Una miqueta de màgia cervesera....

dissabte, 17 de novembre del 2012

TARAS BOULBA

Després del bon record que em va deixar la ZINNE BIR de la BRASSERIE DE LA SENNE i alguns comentaris molt bons enceto aquesta TARAS BOULBA amb moltes esperances.....i s'han complert. Aquesta Ale de 4,5º daurada, d'escuma blanca i gruixuda, aromes a llúpol i gust afruitat amb final amarg és una gran cervesa. Molt fàcil i agradable.

CRABBIE'S ORIGINAL ALCOHOLIC GINGER BEER

Les meves experiències amb les cerveses de gingebre sempre han estat dolentes, per sort han estat poques. Després d'aquest historial no sé perquè vaig comprar aquesta CRABBIES. Pel meu gust és un brebatge fastigós. Després del segon glop ha baixat per l'aigüera.

ST. RIEUL BIÈRE BLONDE SUR LIE

Bona cervesa de la francesa BRASSERIE SAINT RIEUL. Amb 7º, dorada i terbola, blanca escuma cremosa i resistent, aromes suaus de llúpol i gust afruitat. Agradable.

FADE TO BLACK Vol. 3

Curiosa cervesa aquesta FADE TO BLACK Volume 3 de LEFT HAND BREWING. Té tots el requisits d'una bona porter: és molt fosca, aromes de xocolata i malt torrat i gust amarg. La sorpresa és el pebre, al final et deixa un lleuger gust picant i calent a la boca. M'agradat !!!
La que fa un veritable "fos a negre" és l'escuma, despareix de seguida.

SMUTTYNOSE IPA

Un altra bona IPA aquesta SMUTTYNOSE, suau i cremosa. De color daurat tèrbol , escuma fina i resistent, aromes cítrics i gust lleugerament amarg amb  notes cítriques. 

BREWDOG INTERNATIONAL ARMS RACE

FLYING DOG BREWDOG han fet una col·laboració/batalla una mica peculiar. Bategada com INTERNATIONAL ARMS RACE es tracta de fer una IPA amb 0 IBUS substituint el llúpol per baies, herbes i arrels. 
Cadasquna de les cerveseres ha fet la seva versió i aquesta és la de Brewdog. Bé, a mi que m'agraden molt les cerveses molt llupolitzades, amarges, amb molts d'IBUS la pega que li trobo a aquesta cervesa és precisament que no te amargor. És una cervesa correcta amb gust d'herba i una mica dolça no acaba de fer-me el pes.
Algú sap si es pot aconseguir la versió de Flying Dog ?

HARVIESTOUN OLD ENGINE OIL

Com posa a l'etiqueta la HARVIESTOUN OLD ENGINE OIL és viscosa, agredolça i fosca. Aquesta Porter de 6º amb una cremosa i fina escuma, aromes de xocolata i malt, gust suaument dolçet i un final amarg.
Molt bona !!! 

PILSNER URQUELL 170 aniversari

Per celebrar el seu 170è aniversari PILSNER URQUELL ha fet aquesta ampolla commemorativa d'un litre amb tap mecànic, etiqueta amb relleus i caixa. 
Però si vols veure una ampolla maca et recomano que facis click AQUI i veuràs    com fan, uns artesans txecs del vidre, una sèrie de 17 ampolles de PILSNER URQUELL destinades a una subhasta.

Trobada de tardor CELCE 2012


Aquest és el lot de SAN MIGUEL que CELCE ens va regalar als socis assistents  a la trobada del passat 20 d'octubre a Aitona. Cal destacar el llibre de la història de SAN MIGUEL, editat al seu 40è aniversari, i l'ampolla MY HEINEKEN   del 25è aniversari de CELCE. 

Nova monoblock de TROPICAL

Aquesta és la nova ampolla d'alumini de la cervesera canària TROPICAL.
Una més a la col·lecció.

ESTRELLA GALICIA NAVIDAD 2012

Ja pots trobar a les botigues la ESTRELLA DE NAVIDAD d'aquest any. Canvi de disseny de les etiquetes, dedicades al Pare Noel, i del tap d'anella.

ALTIPLANO

Cervesa BIO amb certificat de Comerç Just produïda a França amb quinoa provinent de Bolívia. Aquesta ALTIPLANO és molt dolenta. Suposo que del gust amarg, estrany i desagradable que té aquesta cervesa té tota la culpa la quinoa, que resulta que és una mena de fruit sec semblant a una nou. 
I per acabar-ho de rematar l'ampolla val quasi 4 €, un mal negoci de totes totes.