dimecres, 17 d’octubre del 2012

VFC 2012

Aquest any breu visita per part meva al VINE A FER CERVESA 2012. Això que el mateix dia coincideixin el VFC i LA FIRA DEL DISC DE COL·LECCIONISTA és tot un problema, almenys per a mi.
Sembla que la cosa va cada dia millor, l'assistència de públic és cada edició més nombrosa i l'oferta de xerrades i tallers augmenta.
De les cerveses que vaig tastar vull destacar l'AS DE CORS, de la nova micro AS CERVESA, una Weizen molt lleugera i refrescant. 
També vaig comprar les dues cerveses que portaba HORT DEL BARRET, la BARRET BELGIAN ALE i la NOSTRUM ALE (edició especial per VFC'12 amb sucre i romaní).  


dimarts, 16 d’octubre del 2012

SOUVENIRS ALEMANS

El meu amic Pau ha passat uns dies a Alemanya i m'ha portat aquesta bonica cistella de roba carregada amb 8 ampolles de 3 cerveses de la HACKER PSCHORR de Munic.
I per completar el lot aquestes 3 Pils i una gerra. Mercès Pau !!!!!!

EL REY DE LA CERVEZA

Estic veient ara mateix un programa molt interessant a la televisió. Es diu EL REY DE LA CERVEZA (BREW MASTERS) on pots veure com funciona i com es la feina diaria de la cervesera artesanal nord-americana DOGFISH HEAD i el seu president i fundador Sam Calagione. 
Al programa d'avui reben l'encàrrec per part de SONY MUSIC de fer una cervesa especial pel llançament d'una edició commemorativa del 40 aniversari del disc de Miles Davis "Bitches brew".

Els dimarts a les 22:30h a Discovey Max. Més info