dijous, 21 de juny del 2012

EMELISSE


EMELISSE és una cervesera-restaurant holandesa que actualment produeix 13 tipus de cervesa. Aquí tinc un parell regal del meu amic Manel.
DIPA.De color ambre i escuma resistent, aromes a llúpol , una mica àcida i amb final amarg. Molt refrescant.

BLACK IPA. Cervesa fosca amb breu corona d'escuma, aromes a torrats i amarga. Correcta.

Mercès un altre vegada Manel !!!

MEDIONA 2012





VII edició de la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona, la meva segona visita, i crec que va ser tot un èxit almenys a nivell de públic assistent. A la tarda era molt complicat caminar per la fira a causa de la gentada.
L'ofertassa cervesera, amb més de 40 elaboradors i centenars de cerveses, és difícil de gaudir en un sol dia però vaig poder testar unes quantes novetats molt interessants i comprar moltes més. 
Per properes edicions caldria ampliar el numero de lavabos i d'aixetes per rentar els gots.

MENDUIÑA

MENDUIÑA és una nova cervesera gallega que elabora sis tipus de cerveses amb ingredients naturals. Aquestes dues son les seves cerveses de temporada. 
BELTÁN. Summer Ale de 4'3% amb blat i llorer. Aquest últim li dona un gust massa estrany a la cervesa. Ho sento, no m'agradat gens.


DEMO NEGHRO. Imperial Stout de 7'2 % amb mel. Aixó ja és un altra historia. Cervesa molt fosca amb una breu i lleugera corona d'escuma que desapareix sense deixar rastre. Aromes a malt torrat, fàcil de beure i amb final amarg. Molt correcta. 

divendres, 15 de juny del 2012

BASTARDS la cervesa de MOTÖRHEAD

Ja la tenim aqui !!!!!
La companyia sueca BRANDS FOR FANS ha tret al mercat la cervesa de MOTÖRHEAD Bastards, afegint una nova referència a la botiga de licors del grup de l'amic Lemmy.
Ara com ara només disponible al mercat suec. També podeu trobar el cabernet sauvignon Reign in Blood dels SLAYER.
La cosa pinta bé !!!