dissabte, 24 de març del 2012

ALPHA DOG



Un altre bona cervesa de BREW DOG i de les 3 o 4 cerveses seves que he tastat  aquesta ALPHA DOG és la més "normal". És una Red Ale de 4'5º de color coure, corona d'escuma  espessa, aromes dolços i gust amarg al final.

EL RAVAL HIPSTER ALE & HUMALA COLUMBUS IPA

Aqui teniu dues GRANS CERVESES amb majúscules:
- EL RAVAL HIPSTER ALE. El·laborada per de la cervesera daneda EVIL TWIN a les instal·lacions de NAPARBIER a Navarra i dedicada al barri barcelones del Raval. És una American Pale Ale de 5,5º dolça i lleugerament amarga al final.
- HUMALA COLUMBUS IPA. És una Indian Pale Ale d'estil americà de 7,5º on, per sobre de totes les seves virtuts, destaca la seva amargor.

dijous, 22 de març del 2012

SCHNEIDER WEISSE TAP 7

No soc gaire amic de les cerveses de blat, no m'agraden gaire i se'm fan llargues. Però de tant en tant apareix alguna que si, com aquesta SCHNEIDER WEISSE TAP 7. Amb 5'4º, corona d'escuma blanca i poc resistent, color coure, i gust suau i dolç és una cervesa fàcil i refrescant.

dilluns, 19 de març del 2012

HOBGOBLIN

La HOBGOBLIN és una d’aquelles cerveses senzilles i fàcils de beure que, de tant en tant, t'alegren el dia.
És una Ale de 5,2º de color coure amb aromes dolços. Gust una miqueta dolç, lleugerament amarg, i molt refrescant.
Una delícia !!!

A.F.O. Ale For Obsessed

Primera cervesa de BIRRIFICIO DEL DUCATO que tasto i m'ha agradat. Aquesta A.F.O. és una Pale Ale de 5,4º feta amb llúpols americans. De color ambar una mica tèrbol, corona d'escuma poc resistent, aromes de fruits dolços, gust fresc, afruitat i final amarg.

BDN 1897 STOUT

El meu amic Manel va anar la setmana passada a comprar cerveses a la botiga de 4 PEDRES de Badalona i es va trobar que estaven descarregant les caixes d'aquesta cervesa.
Darrere aquesta etiqueta tan senzilla i simple trobem la nova cervesa de 4 PEDRES amb la col·laboració de la holandesa DE MOLEN. La BDN 1897 és una Stout de 6’2º que quan l'obres sembla una cosa però quan la beus és un altre.
Al got és una cervesa molt fosca, quasi negra, amb aroma fort de llúpol i una escuma cremosa i amarga. A la boca és una cervesa suau i molt agradable sense deixar de ser una Stout. Molt bona !!!
Mercès, un altre vagada, Manel !!! 


divendres, 9 de març del 2012

BARCELONA BEER FESTIVAL II





Aquest matí m’he apropat al BARCELONA BEER FESTIVAL amb el meu amic Manel. Desprès de comprar el pack de got + guia + fitxes hem anat al tauler on indiquen quines cerveses estan “punxades” en aquell moment. Desprès d’una deliberació no gaire llarga, per raons laborals avui només disposàvem d’una hora per gaudir del Festival, hem tastat la BLACK 2011 dels danesos MIKKELLER. Només dir-vos que és una cervesa brutal. Una Imperial Stout de 17’5º envellida en barriques de Whisky Escocès amb una cremosa i persistent corona d’escuma marró, gust torrat, amarg i una miqueta dolç.
Desprès han “caigut” l’AMBER ALE de la nord-americana DARK HORSE BREWING, la SPACE MAN de la italiana BREWFIST, la CAULFIELD MOCHA FLUSH de l’alemanya FREIGEIST  i com a fi de festa hem repetit la BLACK 2011.
I apa ! Cap a la feina ben contents ! Diumenge més.

dimecres, 7 de març del 2012

BROOKLIN BREWERY


Les cerveses BROOKLYN son fetes al barri novaiorquès del mateix nom.Aquí n’hi ha representades quatre de la vintena de cerveses que fan. I com el títol d’aquell mític western tenim al bo, al lleig i al dolent:
- BROOKLYN LAGER. refrescant i amarga. Tota una sorpresa !
- BROOKLYN EAST INDIA PALE ALE. dolçeta i massa suau per ser una IPA. Correcta.
- BROOKLYN BROWN ALE. Seca i . Fluixa.
Menció apart mereix la seva LOCAL 1. Una cervesa americana d'inspiració belga i feta amb ingredients tan diversos com malt d'ordi i llúpol alemanys, sucre de Maurici i llevat belga.
Amb uns respectables 9º és una cervesa poc amarga amb una cremosa i resistent corona d'escuma, aromes dolços i afruitats i un gust on l'alcohol és present darrere una suau dolçor i gust cítric.