divendres, 17 de febrer del 2012

ZEEZUIPER

Aquesta cervesa de 8º ambre i una mica tèrbola té una corona d’escuma blanca, espessa i resistent. Aromes dolços i, com les bones Tripels belgues, el gust de l’alcohol és present.
Més info

ROGUE MOCHA PORTER

No he begut gaires Porters a la meva vida però aquesta m’ha agradat. És una cervesa fosca quasi negra. La corona d’escuma és breu, aromes a cafè i torrats, gust agredolç.
Més info

Des de Tarragona arriben aquestes tres grans cerveses. Amb les seves etiquetes dedicades al Jazz i en ampolla de 50 cl podem trobar:
- Tarraco IPA. Indian Pale Ale de 7,9º potent, la millor de les tres.
- Tarraco AMBER. Amber Ale de 6,9º dolça i intensa.
- Tarraco STOUT. Imperial Stout de 7,7º cremosa i amarga.
Al seu web anuncien una BITTER i una FUMADA, espero que ni triguin gaire !

CERVESES I PLÀSTIC


L’altre dia vaig trobar aquestes dues ampolles de cervesa a una botiga de productes romanesos, son cerveses que és troben fàcilment a supermercats o botigues en ampolla de vidre o llauna, la curiositat és que son ampolles de plàstic de 2 litres.
Al nostre mercat tenim cerveseres que fan servir el plàstic en les seves ampolles ( Damm, Cruzcampo, Mahou i Amstel ) i la veritat és que el gust de la cervesa és ressent molt.

DORADA carnaval 2012

Aquestes son les ampolles de DORADA dedicades al Carnaval de 2012. Mercès als companys Adolfo i José del Foro Tapón Corona per facilitar-nos l’adquisició.

divendres, 3 de febrer del 2012

BARCELONA BEER FESTIVAL

Els propers 9, 10 i 11 de març tindrà lloc el Primer Festival de la Cervesa Artesana a Barcelona. Amb 44 productors confirmats i més de 100 cerveses per tastar la cosa té molt bona pinta, per sort dura 3 dies !!!
Més info