dissabte, 28 de maig del 2011

VIPA i BDN

El meu amic Manel m'ha regalat aquestes dues meravelles cerveseres:

- VIPA (Valencian Indian Pale Ale) feta per TYRIS. Una IPA lleugera i una mica amarga.
- BDN és una American Pale Ale elaborada pel mestre Guzmàn Fernàndez de Ca L'arenys per commemorar la capitalitat de   la Cultura Catalana de la ciutat de Badalona.

Mercès Manel !!!

divendres, 27 de maig del 2011

GOT HEINEKEN WEMBLEY 2011




Com ja sabeu HEINEKEN patrocina la Champions League i amb motiu de la final fa un got i una ampolla commemoratius. L’ampolla només es pot trobar al país on es disputa la final, l’any passat va ser Madrid i tots dos objectes es venien en un pack als supers, i el got és molt més fàcil d’aconseguir. El got de Wembley 2011 el regalen a Carrefour per la compra de sis ampolles.

Amb aquest ja tinc els de les finals de 2006 París, 2007 Atenes, 2008 Moscou, 2009 Roma, 2010 Madrid i 2011 Londres.



FORÇA BARÇA !!!!

dijous, 26 de maig del 2011

NOVETATS

El passat dia 21 de maig vaig anar a la I Fira de Cervesa Artesana de Molins de Rei, organitzada per ZULOGAARDEN i vaig comprar aquestes cerveses. D’esquerra a dreta :


- NOX (Stout) i FUGGLES (IPA) de ZULOGAARDEN.


- GLOPS DOBLE, amb aquesta curiosa etiqueta, de LLILL.


- PILSENER i TORRADA d'ALPHA, una nova micro d'Andorra.


- TRAMUNTANA de POPAIRE ,Girona.

dissabte, 14 de maig del 2011

BARCELONA WORLD RACE



Fins el proper 21 de maig podeu veure a La Diagonal de Barcelona, davant de L’Illa, el vaixell 1876 ESTRELLA DAMM 4t classificat a la Barcelona World Race.
El disseny de la decoració (molt llampant) del vaixell es obra de Custo Dalmau i es una pena que només hagin portat el casc, sense pals ni veles, perquè sembla una mica “trist”.

dilluns, 9 de maig del 2011

Glaçonera BUDWEISER

Per la compra d'un parell de packs d'ampolles o llaunes de cervesa Budweiser us regalen aquesta bonica glaçonera. Jo l'he trobada a un supermercat de la cadena Vismac.

DORADA Carnaval 2011

Darrerament tinc el bloc una mica oblidat perquè ja fa un munt de dies que tinc les tres ampolles monoblock de cervesa DORADA de Canàries dedicades al Carnaval 2011.


Tot gràcies a les gestions de 101chapas i Maex del Foro Tapón Corona.
Mercès a tots dos.

BARNEY FLATS OATMEAL STOUT

Soc consumidor habitual de Guinness, fanàtic de les Stout, i d’un temps ençà estic descobrint veritables joies d’aquest estil cerveser.
Aquí en teniu un altre, la . Una Stout de civada nord-americana clàssica i meravellosa feta a California per l'Anderson Valley Brewing Co. una cervesera que es mou amb energia solar.
Més informació a www.avbc.com