dimecres, 24 de març del 2010

Combinats de cervesa CAB



El consum de cervesa entre el joves d’Alemanya cau i les cerveseres fan nous productes buscant obrir mercat. Als darrers anys han aparegut al mercat un munt de combinats de cervesa amb fruites ( llimona, taronja, llima, menta, cactus, etc ) i licors ( tequila, ron, vodka, cachaça, etc ). Si aneu a un supermercat Lidl aquests dies trobareu ampolles de CAB. CAB son uns combinats de cervesa amb diferents licors i fruites, a vegades una mica desafortunats, segons el meu parer. D’esquerra a dreta :
- Cola & Beer . Cervesa amb cola. Sense comentaris.
- Banana & Beer. Cervesa de blat amb gust de iogurt de plàtan. La pitjor amb diferencia.
- Lemon & Beer. Com a refresc no esta malament.
- Blood Orange & Beer. Cervesa amb taronja sanguina i vodka. Refrescant.
Més informació a http://www.cab-drink.com/

dimarts, 23 de març del 2010

Còctels amb cervesa

El famós barman Javier de las Muelas ha presentat 10 còctels fets amb cervesa. Aqui teniu l'article aparegut al PERIODICO DE CATALUNYA el passat 19 de març.

Nova WEISS DAMM


Al saló Alimentaria 2010 s'ha presentat la nova creació de Damm, la Weiss Damm. Es una cervesa de blat elaborada amb ingredients naturals i respectant la llei de puresa alemanya.
S'afegeix a l'Ambar Cesar Augusta de La Zaragozana que, fins ara, era l'única cervesa de blat feta a Espanya per una cervesera gran.

divendres, 19 de març del 2010

DEDUES ANDANTE

L'ANDANTE es la segona creació de DeDues. Es una cervesa rossa pàl·lida afruitada i dolça. S'han fabricat 1000 ampolles numerades amb la particularitat que a cada caixa n'hi ha una ampolla amb la xapa diferent.


Mes informació a http://www.dedues.com


divendres, 5 de març del 2010

RECOMANACIÓ MUSICAL

Concert dels HOTFEEL BLUES DESTRUCCION el proper dia 6 de març a la sala Begood Club ( c/ Sancho de Ávila, 78; Metro L1 Marina i L4 Bogatell).

Preu 8 Euros, 6 si porteu imprès el flyer de dalt. Si voleu més informació :


55è ANIVERSARI DE VOLL-DAMM



Amb motiu del 55è aniversari de VOLL-DAMM surt a la venda, només als establiments d’alimentació, una edició limitada d’ampolla de 50cl amb tap de ceràmica.La tirada es de 250.000 ampolles i el preu serà menys de 2 Euros.

dimecres, 3 de març del 2010

ART CERVESERS

A la masia Can Partegàs de Canovelles ART CERVESERS fa aquests tres tipus de cervesa :
- ORUS Lager de 5,6º
- FLAMA Ale de 6,2º
- FOSCA Stout de 5,8º
Fetes de la manera tradicional amb ingredients naturals. Totes tres son molt bones, amb molt matisos i bon gust. Si teniu oportunitat de tastar-les no ho dubteu.
Si voleu més informació

dimarts, 2 de març del 2010

ROCK BEER



Els amants del Rock i la Cervesa estem de sort. La cervesera Letona Aldaris (que pertany al grup Carlsberg) ha tret al mercat dues cerveses amb els noms ROCK i HARD ROCK.
Son cerveses fortes, de 7º i 9º respectivament, i segons Aldaris “son cerveses enèrgiques, positives, rebels i estimades per moltes generacions. ”
Si vols més informació http://www.carlsberggroup.com/brands/Pages/ROCK.aspx