dissabte, 19 de setembre del 2009

OKTOBERFEST 2009



Avui ha començat a Munich la gran festa de la cervesa ,l’Oktoberfest, considerada la festa popular més gran del món amb 6 milions de visitants. Durant 16 dies els assistents poden gaudir, a més a més de la cervesa, de la gastronomia i cultura Bavareses.
L’alcalde de Munich, amb 2 cops de martell i al crit “OZAPFT IS” ( esta obert ) ha obert el barril inaugural.
La primera Oktoberfest es va celebrar l’any 1810 per festejar el casament del príncep Lluís de Baviera amb Teresa de Sachsen-Hildburghausen.
Més informació a www.oktoberfest.de

dimecres, 16 de setembre del 2009

NOVA AMPOLLA MONOBLOCK DE DAMM




Damm ha tret al mercat una nova ampolla Monoblock, la 8ª, dissenyada pel grup musical CHICKS ON SPEED. La podeu trobar als bars més "fashion" de Barcelona.

dimarts, 15 de setembre del 2009

MINIATURES CERVESERES






A Alemanya es tota una tradició les miniatures de vehicles de transport de cervesa. Pots trobar camions, furgonetes, vagons de tren i, fins i tot, edificis de fabriques a escala per posar a les maquetes de tren. A les botigues dels llocs web de les cerveseres podeu trobar bon material i no gaire car, despeses d’enviament a part.



Trobar material de cerveses espanyoles es una mica complicat, n'hi ha poc i es car, sobretot els vagons de tren.



Gracies a un parell de col·leccions de fascicles ( FURGONETAS DE ANTAÑO i SEAT 600 ), a MORITZ que regalaba el seu 600 amb un pack d'ampolles i a botigues d'internet he pogut aconseguir una petita col·lecció.

dissabte, 5 de setembre del 2009

RECOMANACIÓ MUSICAL



Després de tanta cervesa........una miqueta de Rock & Roll !!!!!!!



El proper 18 de setembre a les 22:00 h actuen els HOTFEEL BLUES DESTRUCTION a La Bodegueta de Castelldefels ( Passeig Marina, 180 ). L’entrada es gratuïta i la bona musica esta assegurada. No t'ho perdis !
Més informació www.myspace.com/hotfeelbluesdestruction i http://www.labodegueta.net/

SOUVENIRS HEINEKEN



Aquest estiu uns amics meus m’han portat aquestes ampolles de HEINEKEN de les seves vacances.
La primera de l’esquerra es l’ampolla de la final de la Champions de Roma, es de vidre folrada amb plàstic. Les altres dues son d’alumini i son holandeses. La més alta es diu Heineken I-Cone.
Mercès al Paco i al Xavi per recordar-se de la meva col·lecció.

CERVESA A LA PRENSA



Al nº 401, setembre 2009, de la revista CLUB DE GOURMETS podeu trobar un article sobre la producció i el consum de cervesa a Espanya i un tast de les principals cerveses espanyoles i 5 d'estrangeres.
Més informació a http://www.gourmets.net/

SOUVENIRS



BENVINGUTS DE NOU !


Desprès d’un mes de vacances tornem a la rutina. Aprofitant que estat uns dies a Alemanya m’he comprat uns quants "souvenirs" per passar millor els últims dies de xafogor d’aquest estiu tant fort.